Dyrk OCR-Træning hos Vordingborg Firma Sport

Savner du et lokalt træningsfællesskab med fokus på OCR-træning, så er dette måske noget for dig.

OCR-træning er for alle over 15 år, som gerne vil træne hele kroppen på en sjov og udfordrende måde. Til vores ugentlige træning laver vi en god allroundtræning med fokus på både puls og styrke, samt balance og fleksibilitet.
Træningen er planlagt således, at alle kan deltage - fra begynder til den mere erfarne OCR-løber.

Træning hver torsdag kl. 17:00-18:30 Marienberg Skole store gymnastiksal.

  • Vi vil jævnligt arrangere pop-up træning og events med fokus på udvalgte OCR områder f.eks. teknik, mental træning, kost, løbetræning o.l. 
  • Der er egenbetaling ved deltagelse i OCR-løb, events m.v.      

Hvad er OCR?

OCR står for Obstacle Course Racing og betyder “løb med forhindringer”.

Til et OCR løb, løber man typisk en rute i naturen. På ruten er der en god blanding af forhindringer, som man så skal gennemføre. Det kan være at løfte tunge ting, kravle under/over/igennem noget, hoppe over høje vægge, igennem mudder og vand, store rutsjebaner, rigs og meget andet. Er der forhindringer man ikke kan/vil tage må man gerne hjælpe hinanden eller løbe udenom, medmindre man løber som ELITE.

OCR er for alle, det handler om at have det sjovt, udfordre sine grænser og indre legebarn. Man kan løbe alene, battle sine venner og kolleger eller have en sjov dag med familien. Løber man alene, så frygt ej – der er altid nogle andre løbere på ruten, der gerne vil hjælpe med en hestesko her og der.

Kilde: www.docru.dk

OCR Træning


Man kan godt betale med MobilePay på 4081 0844 (Ingolf Petersen, formand)

Sted

Marienberg Skole Store Gymnastiksal
Parkvænget 12
4760 Vordingborg
Anine Thomsen
Træningsleder